Ideje za izlet

LUŠTne dogodivščine 2023 na LUŠTni domačiji

Vabimo vas na dogodivščine med družino LUŠTnih paradižnikov, ki zorijo pod toplim prekmurskim soncem. Pisani, sveži, sočni in sladki paradižniki LUŠT, dobrote lokalnih pridelovalcev in sproščanje v kavarni s pogledom na rastlinjak. Vse to vas pričakuje na LUŠTni domačiji, vašo dogodivščino pa si oblikujte po svoje.

»Ote not, nej se züjvati«

Na LUŠTni domačiji lahko prisluhnete zgodbi načina pridelave paradižnika. Spoznajte skrivnosti pridelave tega okusnega sadeža. V letu 2023 vam na vse pakete predstavitev priznajo še 20% popust! Priporočajo, da si pred obiskom predhodno rezervirate želen termin. Po predhodnem dogovoru vam zgodbo načina pridelave predstavijo tudi v angleščini. Več o tem pa najdete tukaj.

»Samo zemte, mo še narezali«

Po predstavitvi boste uživali v degustaciji vseh LUŠTnih paradižnikov. Razvajajte vaše brbončice, ki bodo izbrale vam najljubši paradižnik in se odločile, kateri vam je najbolj všeč. Za popolno izkušnjo pa boste lahko poizkusili tudi sveže pripravljen paradižnikov sok iz LUŠTnega paradižnika.

»Poglente, ka te baukše vidli«

Da bo vaša dogodivščina zares LUŠTna vstopite virtualno v rastlinjak. Pričarajte si LUŠTnih 360° brezplačno. Izvedeli boste vse, kar morate vedeti o pridelavi LUŠTnih paradižnikov. Prepričani smo, da boste prepoznali skrb, trud in veliko ljubezni, ki so potrebne zato, da lahko vi uživate v slastnih paradižnikih.

»Za sakšoga se nekaj najde, zemte si čas«

Sprehodite se po trgovini, kjer vam poleg svežega paradižnika LUŠT nudijo lokalne izdelke pomurskih proizvajalcev. Za popoln zaključek vaše dogodivščine se sprostite še v kavarni, kjer si privoščite tortico, pizzo, popolno kavo ali kakšno osvežilno pijačo iz ponudbe. Prava posebnost pa je LUŠTen GinTale, v katerem svoja okusa združita gin in paradižnik. Ta še posebej prija v vročih poletnih dneh.

Deli na facebook Deli na twitter